asbestityot

Laadukas
Asennustyö

Omat asentajat

Asennus ei ole nopeuskilpailu, mutta ripeä ammattilaistiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin jopa parissa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Tehokkaat työtapamme tekevät työn ripeäksi, laadusta ja työturvallisuudesta milloinkaan tinkimättä. Käytämme luonnollisesti turvavälineitä, kaiteita, telineitä, kypäriä, kaikkia hyväksi määriteltyjä varusteita. Ammattilaistemme työturvallisuus on meille tärkeää.

Vastuullisesti tehty työ ja sen paras laatu on aina ykköstavoitteemme. Asennustyöllemme annamme luonnollisesti takuun. Kymppi-Katon asiakkaitten tyytyväisyys on erinomainen.

Kotimaista ammattiylpeyttä

Kouluttamamme kotimaiset asentajat ovat ammattinsa perusteellisen hyvin osaavia mestareita. Työturvallisuus ja hyvän rakentamistavan noudattaminen on johtava periaate Kymppi-Katoilla.

Kymppi-Katon myyntiedustajat on myös koulutettu tuotteittemme ja työmenetelmiemme asiantuntijoiksi Voit huoletta kääntyä edustajamme puoleen kaikissa kattosi /ikkunoitten/ovien kuntoon ja talosi tulevaisuuteen liittyvissä asioissa. Hyvät neuvot Kymppi-Katon asiantuntijalta eivät maksa nyt mitään.

Laadukas asennuspalvelu

Turvallinen kattoasennus Kympin tapaan:

1. Kattoremontin aluksi kiinnitämme katolle turva-aidat. Alumiiniset tolpat kiinnitetään räystäiden rakenteiden alapintaan siten, ettei niistä jää näkyviä jälkiä. Tolppien väliin asennetaan laudat estämään putoamista katolta.

2. Talon päätyihin tehdään turva-aidat. Talon pitkällä sivulla turva-aitana toimii tilanteen mukaan työskentelykohteen kohdalla oleva asennusteline.

3. Vanha kattopinnoite poistetaan. Jos kyseessä on asbestipitoinen materiaali, koulutuksen saaneet asbestityöntekijämme käytävät luonnollisesti asianmukaisia suojavarusteita.

4. Myös läpiviennit, piipunpellitykset, rännit ja esim. vanhan huippuimurin uusimisen toteutamme asennuksen yhteydessä asiakkaan niin halutessa.

5. Tässä rivitalokohteessa tehtiin useita työvaiheita yhtaikaa. Toisen talon vanhaa kattoa puretaan ja toiseen on jo asennettu aluskate ja menossa on ruodelautojen asennus.

6. Vanhoista taloista puuttuu usein aluskate tai se on huono. Asennuksen yhteydessä teemme uuden hyvän aluskatteen. Aluskate estää paitsi vuotovahingot, myös kondensoituvan veden aiheuttamat jatkuvat haitat.

7. Turvallisuustekijä ja asennusta nopeuttava seikka ovat myös Kymppi-Katon omat nosturiautot, jotka nostavat katolle tilanteen vaatiman materiaalin, aluspuut, pellit yms.

8. Tehokkaaksi kouliutunut tiimimme tekee asennustyön nopeasti. Kun katto on paikallaan, asennetaan otsalaudat, sadevesijärjestelmät, mahdollisesti uusi piipunpellitys, läpiviennit, kattoturvatuotteet kuten tikkaat, kattosillat yms. Ne kaikki asennetaan samalla tehokkaalla tahdilla kuin itse katto.

9. Asiakkaan kanssa tarkistetaan että tehty työ kaikilta osin odotuksien ja lupauksien mukainen.

10. Asennustiimin työhön kuuluu kaiken purku- ja asennusjätteen korjaaminen  pois piha-alueelta. Turvallisuutta sekin, ja vaivattomuutta asiakkaalle.

Suomen vahvimmat
AAA - korkein luokitus
Kauppalehden Menestyja yritys
Kauppalehden kasvu yritys
Valikko