Tyytyväiset
Asiakkaat kertovat kokemuksia

Saamme toisinaan mukavaa palautetta asiakkailtamme onnistuneista remonteista, jotka olemme tehneet. Alla muutama niistä, kertomuksina, videoina, artikkeleina. Tutustu!

“Saimaalla, Venäinsaaressa sijaitsevan kesämökkimme kattoremontti valmistui tänään. 30 vuotta vanha huopakatto vaihdettiin Jalo Lux peltikattoon. Pellin laatu ja äänettömyys vaikuttivat päätökseemme.

Oli positiivinen yllätys, miten sujuvasti ja ketterästi Kymppi-Katon oma, helposti siirreltävä lautta hoiti tavarakuljetuksen. Kevyt, mutta vakaa lautta mahdollisti kuorman lastauksen ja purun mökkisaaren hiekkarantaan lyhyimmän reitin kohdalta, tavallisella kuljetuslautalla matka olisi tullut paljon pidemmäksi. Säät suosivat ja työt saatiin tehtyä kuivan sään aikana. Asentajakolmikko Pasi, Jaro ja Marko hoiti hommansa kiitettävästi, ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa. Lopputulos oli juuri sellainen, joksi se kuvailtiin. Saarimökin kattoremontti -projekti ansaitsee arvosanaksi täyden kympin. Firmalle on todellakin valittu nimi, mikä on linjassa suoritteen ja tuotteen kanssa. Lämpimät kiitokseni koko tiimille!”
– Pertti Simola
Heinäkuu 2020

*********************************************

“Haluaisin vain tuoda ilmi sen, että kuinka hienosti ja taitavasti meidän remontti tehtiin. Kaikki mitä sanottiin ja luvattiin, toteutettiin!! Ja se on minusta tänä päivänä aika hieno homma. Urakka toteutettiin semmoisella ammattitaidolla ja asenteella, että Kymppi-Katon on syytä olla ylpeitä omista tekijöistään. Olen kuullut niin paljon kaikkea negatiivista juuri kattoremonteista. Mutta tästä meidän remontista ei voi muuta sanoa kuin että kymppiplus kaikille remonttimme toteuttaneille!
Kiitos paljon Kymppi-Katto! Voin todellakin suositella firmaa eteenpäin!”
– Tommi Kuokka, Kotka
Lokakuu 2019

**********************************************

“Koko projekti sujui mielestäni erittäin hyvin. Valintani päätyi Kymppi-Kattoon johtuen tarjouksen selkeästä teknisestä osuudesta.
Tulin työn aikana tuntemaan myös asentajianne melko hyvin. Kovasti positiivista sanottavaa on myös heidän osuudestaan.
Tekeminen oli osaavaa, rauhallista, koko ajan työ eteni. Vastuuntunne tekijöillä oli silminnähtävää.
Ammattimiehiä. Positiivisessa mielessä ylpeitä osaamisestaan ja edustamastaan firmasta. Pisteet Kymppi-Katolle. Asiakkaana minulle jäi tyytyväinen olo.”

Matti Vähätalo, Espoo

**********************************************

“Vuonna 1974 valmistunut omakotitalomme katto oli kertaalleen uusittu 90-luvulla, mutta se selvästi kaipasi jo uutta remonttia. Paikallislehdestä tammikuussa huomattu Kymppi-Katon mainos sai tarttumaan puhelimeen ja toteuttamaan mielessä pidempään pyörineen kattoremontin. Kymppi-Katon edustaja Pekka Viitanen tuli tekemään tarjouksen ja löimme kaupat lukkoon.

Remontti alkoi helmikuussa. Asentajat olivat aivan täyden kympin kavereita: Työ sujui todella ripeästi ja asentajat olivat selvästi ammattitaitoisia. Remonttijälki oli siistiä ja oli ilo seurata heidän työtään.
Aivan loistavat asentajat!”

Taivassalo, maaliskuu 2020

“Vapaa-ajan asuntomme katto vuoti ja siksi lähdimme kyselemään tarjouksia kattoremontista. Pyysimme kolme tarjousta eri yrityksiltä. Vapaa-ajan paikkamme koostuu kahdesta eri ikäisestä osasta ja vanhemman osan huopakaton päälle on aikanaan laitettu samaa aaltopeltiä, mitä uudemman osan suojaksi valittiin. Hieman jännitti, että miten suurta vahinkoa sieltä vanhan pellin alta löytyy.

Parhaiten vakuutti Kymppi-Katon edustaja Mikko Oras. Huomasi, että Mikko oikeasti kuunteli minua ja entisenä asentajana tiesi mistä puhui ja mitä oli myymässä. Huolta helpottaakseni kiipesimme yhdessä katolle irrottamaan pari peltiä vuotokohdasta, jotta vahinkojen todellinen laajuus selviäisi. Onneksi vahingot olivat vielä vähäiset, eikä mittavia lahokorjauksia tarvittu ja remontin hinta jäi eläkeläisen pussillekin sopivaksi.
Ammattitaitoinen asennusporukka tuli helteiden aikaan hoitamaan tarvittavat korjaukset ja katon asennuksen muutemassa päivässä. Katto joutuikin heti aikamoiseen testiin, kun kolme päivää myöhemmin tuli kolme kovaa rankkasadetta. Mutta nyt ei ollut huolta katon vuotamisesta!”
– Hans, Pori
Kesäkuu 2020

**********************************************

“Ensimmäinen ”myrsky”-yö takana uuden Jalo Lux katon alla ja ei voi kun ihmetellä:
Vuosi asuttu v.1956 rakennetussa konesaumapeltikattoisessa talossa ja sitä paukkeen määrää, jota tänä talvena on riittänyt. Entisessä kodissamme oli huopakatto, joten totuttelemista on ollut.
Tammikuussa tilattiin Jalo Lux peltikatto asennettuna ja asennus sovittiin maaliskuun ensimmäiselle viikolle. No asentajat soittivat isännälle helmikuun puolivälissä ja kysyivät voiko huomenna tulla? No eipä mitään, tänne vaan ja 3 päivää ja homma oli hoidettu!
Ja siis aivan uskomattoman hiljainen katto, ei siis mitään ääntä kuulu ulkoa sisälle! Aamulla ei meinattu uskoa millainen keli oli, kun katsottiin ikkunasta ulos!
Todella 10 arvoinen katto! Ja tähän on pakko lisätä, että mies on tehnyt 30 vuotta rakennushommia ja meillä tietysti tehnyt kaikki rempat itse. Niin oli pikkusen iso kynnys ottaa katto asennettuna, mutta kyllä se todellakin kannatti!”
– Mira & Kai, Raasepori
Helmikuu 2020

Mikko Palenius

Nyt oli aikaa tälle asialle

Kattoremontti, Espoo

Ammattimiehiä

Kattoremontti: Airiston mökki

Airiston vanha mökki heräsi eloon

Juha Mieto

Juha Miedon kattoremontti

Kymppi-Katto uusi Pertti Karppisen katon

Pertti Karppinen teki Jalo-katon

Matti Nykänen

Matti Nykäselle täyden kympin kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti - Vantaa

Taloyhtiö osui Kymppiin

Kattoremontti Turku

Kattoremontti Turussa

Kattoremontti Turussa

Kattoremontti, Turku

Ikkuna ja oviremontti

Katto, ikkunat ja ovet – Hämeenlinna

Ulkoverhous -Loviisa

Talon ulkoverhous ja kattoremontti, Loviisa

Rivitalon kattoremontti

Rivitalon kattoremontti, Jokioinen

Kattoremontti, Porvoo

Asiakkaat kertovat remottikokemuksistaan Kymppi-Katon kanssa

Valikko