Kymppi-ikkunat

Ikkunaremontti  huipputuotteilla, talosi tyylin mukaan

Kymppi-Ikkunat tarjoaa kotimaiset huipputuotteet – juuri oikea rakenne ja muoto omakotitaloihin ja rivitaloihin! Meiltä vaivaton ikkunaremontti Avaimet käteen -periaatteella asennettuna, joustavin maksuehdoin. Ikkunaremontit Turku, ikkunaremontit Lounais-Suomi – ja ikkunaremontit koko Länsi- ja Etelä- Suomi. Kaikki  ne toteuttaa kiitettävin arvosanoin Kymppi-Ikkunat.  Katso oman alueesi Kymppi-edustaja!

HUIPPUTUOTTEET

Kymppi-Ikkuna: Pro

KYMPPI PRO

 • Puu-alumiini 2 + 1
 • 2K selektiivilasi
 • Argon-kaasu elementin välissä
 • Vahva 4 mm tasolasi
Kymppi-Ikkuna: XXL

KYMPPI XXL

 • Puu-alumiini 3 + 1
 • 3K selektiivilasi, sisäpuitteissa 3 lasia
 • Argon-kaasu elementin välissä
 • paras rakenne, mutta painavuuden vuoksi
  ei hyvin suuriin ikkuna-aukkoihin
Kymppi-Ikkuna:Slim

KYMPPI SLIM

 • Puu-alumiini 3K
 • Vain kaksi pestävää pintaa
 • Argon-kaasu elementin välissä
 • Hyvin suuret ikkunat erikoisvahvalla lasilla tai turvalasilla

Kymppi-ikkunoiden asennus

Kymppi-Ikkunoiden edut

Kymppi tarjoaa joustavat maksuehdot. Työstämme saa kotitalousvähennystä, jopa 40 % työkustannuksista.

Ikkunaremontit
Ikkunaremontti 10 Vuoden takuulla

Kymppi-Ikkunat

Kymppi-Ikkunat ovat kotimaisen ikkunavalmistuksen kärkiluokkaa. Ne ovat puu/alumiini-ikkunoita, joissa puu on tiukkasyistä, taipumatonta sormijatkettua liimapuuta ja ulkopuite helppohoitoista alumiinia, joka kestää säiden haasteet. Kymppi-Ikkunat toimitetaan aina mittatilauksena taloosi. Tuotteista löytyy oikea rakenne, mitat ja muoto kaikkiin ikkunatarpeisiin, myös erilaisiin korjausrakentamiseen, vaativimmista kohteista aina edullisiin kesämökkiuudistuksiin asti. Erikoisetkaan mitta- tai muotoratkaisut eivät tuota ongelmia. Kymppi-Ikkunapuitteet saat halutessasi myös eri värisinä ulkopuolelta ja sisältä, jos sellainen on toiveena.

Suomalaista PalveluaKymppi-Ikkunat saat haluamillasi varusteilla, jotka ovat jo tehtaalla valmiiksi asennettuina. Esimerkiksi puitteitten väliin integroiduilla säleverhoilla, jolloin niiden pölyyntyminen ei ole ongelma. Myös korvausilmaventtiilit ja hyttyspuitteet kuuluvat Kympin varusteisiin. Kympin ikkunamestari opastaa sinua valinnoissa. Kymppi-Ikkunoilla saat kotiin uudenlaista asumismukavuutta ja elämänlaatua! Palvelemme Turussa, Lounais-Suomessa ja koko Etelä-Suomessa.

Energiatehokkaat ikkunat

ENERGIATEHOA

Kaikissa ikkunatyypeissämme energialuokka on A eli korkein. Valitsemalla Kympin varmistut energiansäästöstä, turvallisuudesta, helppohoitoisuudesta ja tuotteiden pitkäikäisyydestä. Energiansäästön hienouksista Kympissä esimerkkinä lämpöeristystä parantava Argon-kaasu selektiivilasien välissä ja TGI-komposiittivälilista, joka estää kylmän johtamista. Kymppi on laadultaan lyömätön.

Kaikki Kymppi-ikkunat ovat korkeimmassa A-energialuokassa!

Asennus jopa päivässä

Ikkunaremontti ei ole pitkällinen tai ikävää epäjärjestystä tuova operaatio. Teemme usein suurenkin talon kaikkien ikkunoiden vaihdon jopa päivässä tai parissa. Asuminen ei häiriinny siten, että asukkaat joutuisivat esim. majoittumaan muualle remontin ajaksi. Siksi ikkunaremontteja tilataan meiltä ympäri vuoden, myös talviaikaan, ilman pelkoa asunnon kylmenemisestä. Teemme asennusautossamme suuren osan työvaiheista, suojaamme hyvin lattiat yms. ja korjaamme työmme jäljet samantien kun uudet ikkunat on asennettu paikoilleen. Vanhat ikkunanpuitteet ja purkujätteen viemme kierrätykseen.

Kymppi-ikkunat
Ikkunaremontti Kymppi-Katolta

Näin se käy:

 1. Suunnittelu
 2. Vanhat ikkunat ja ovet pois
 3. Rakenteiden / säätöjen tarkistus
 4. Uusien ikkunoiden ja ovien asennus
 5. Tiivistys
 6. Listoitus
 7. Vesipellit
 8. Varusteet
 9. Jälkien siivoaminen ja kierrätys
 10. Lopputarkastus

Tilaa ILMAINEN Ikkunoiden kuntotarkastus

Valikko