Jalo LUX

Kattojen uusi KING – hiljaisempi, näyttävämpi Jalo LUX

Kymppi-Katolta saa lukkosaumatun Jalo-teräspeltikaton nyt vieläkin parempana Jalo LUX- kattona

Hiljaisempi Jalo LUX

  • Parempi äänenvaimennus
  • Sateen ropina ja tuulen ujellus vaimenevat
Lue lisää
Lue lisää

Jalon valmistamme omassa tehtaassamme, materiaalin tuo sopimusvalmistajamme Ruukki yksinoikeudella Kymppi-Katolle. Jalo edustaa kehittyneintä suomalaista kattopeltiä lukkosaumapelleissä. Jalossa on useita teknisiä paremmuuksia verrattuna moniin vastaavanlaisiin tuotteisiin.

Jalo LUX on Jalon jalostuneempi uutuusmalli. LUX on näyttävän näköinen, jämäkkä talon kruunu, ja se on yllättävän hiljainen katto. Hiljaisuuden salaisuus on LUXin alapintaan valmistuksen yhteydessä liitetty ohut antikondenssihuopakerros, jolla on edistyneitä ominaisuuksia. Se vaimentaa ääntä korvin kuultavasti. Desibelien mukaan ääni vaimenee 3-6 dB, mutta äänen vaimentumisen kokee käytännössä vielä suurempana. Sateen ropina ei enää kuulu kuten ennen, ei myöskään tuulen ujellus, myrskyn tuomat kohinat tai muut äänet. LUX tuo näyttävyydellään taloosi ryhtiä, sekä jokapäiväiseen elämääsi kuiskauksen verran lisää luxusta.

Jalo katto - Kymppi-Katto

Hyvännäköinen Jalo LUX

  • Uusi rakenneratkaisu tuo jämäkän ulkonäön
  • Teräspelti pysyy tasaisena ja kuosissaan
Lue lisää
Lue lisää

Lukkosaumapelleissä on paljon suoraa pintaa pystyharjanteiden välillä. Näyttävässä katossa pinnat pysyvät kuosissaan vuosien vieriessä, vuodenajoista välittämättä, uudenveroisina. Olet varmasti joskus nähnyt, miten lukkosaumakattojen pelti ”loimottelee” valon osuessa peltiin sopivassa kulmassa. Matalalta tuleva valo korostaa pellin pieniä epätasaisuuksia. Tämä voi johtua peltimateriaalin paksuudesta tai väärin tehdystä kiinnityksestä. Tämä normaali pellin ominaisuus ei ole vika, mutta ulkonäköönhän se hiukan vaikuttaa.

JaloLUX on rakenteensa ansiosta hiukan paksumpi ja jämäkämpi materiaali. Siksi se näyttää paremmalta katolla eikä se ”loimottele” vuosienkaan jälkeen. Asteen verran ryhdikkäämpi ulkonäkö on toinen Jalo LUXIN tunnusmerkki ja antaa talosi olemukselle arvokkuutta.

Jalo-katto, ruskea

Kondenssivapaa Jalo LUX

  • Odotettu ratkaisu autokatoksiin ja halleihin
  • Antikondenssikerros alapinnassa estää kondenssihaitat
Lue lisää
Lue lisää

Eristämättömissä katoksissa ja halleissa on usein metallikattojen myötä kondenssivesiongelma. Ilmankosteuden ja lämpötilan päivittäisissä muutoksissa katon sisäpinnasta tippuu kiusallisesti vesipisaroita.

Jalo LUXin rakenne poikkeaa muista lukkoponttimateriaaleista. Pellin alapintaan liitetty ohut antikondenssihuopa vangitsee kondenssiveden huokosiinsa, ja kun ilman kastepiste on ohitettu, huokoset päästävät veden takaisin ilmaan normaaliksi ilmankosteudeksi. Kondenssiveden pisaroiden tippuminen ja sen aiheuttama muu haitta loppuu tyystin.

Jalo LUX onkin tästä syystä ensimmäinen järkevä valinta katoksiin, halleihin, maatalousrakennuksiin ja varastoihin.

Jalo LUX
Jalo - Peltiprofiilin ominaisuudet
Jalo LUX - Peltiprofiilin ominaisuudet

Haluatko tietää lisää Jalo LUXistä?

Pyydä Kymppi-Katon kattomestarilta ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi.
Antamalla lomakkeella yhteystietosi olet myös mukana 10 000 e kattoremontin arvonnassa.

Valikko