Jalo LUX

Kattojen uusi KING – hiljaisempi, näyttävämpi Jalo LUX 

Kymppi-Katolta PARASTA KATOLLE, Jalo LUX. Soita 02-435 8006 ja kysy LUXIN eduista.

Hiljaisempi Jalo LUX

  • Parempi äänenvaimennus
  • Huopakaton hiljaisuus ja teräskaton varmuus
Lue lisää
Lue lisää

Jalo edustaa kehittyneintä suomalaista kattopeltiä lukkosaumapelleissä. Jalossa on teknisiä paremmuuksia verrattuna kilpaileviin tuotteisiin, mm. korkeampi pontti, piilokiinnitys sekä muotoiltu etureuna, jotka kaikki estävät vuotomahdollisuuksia. Jalo valmistetaan Kymppi-Katon omalla tehtaalla, raakamateriaalin tuo sopimusvalmistajamme Ruukki yksinoikeudella Kymppi-Katolle.

Jalo LUX on uutuusmallimme. LUX on  jämäkkä, ryhdikäs ja yllättävän hiljainen katto. “Huopakaton hiljaisuus, teräskaton varmuus.”  LUXin alapintaan on valmistuksen yhteydessä liitetty antikondenssihuopakerros, jolla on edistyneitä ominaisuuksia. Se vaimentaa ääntä korvin kuultavasti. Desibelien mukaan ääni vaimenee 3-6 dB, mutta äänen vaimentumisen kokee käytännössä vielä suurempana. Sateen ropina ei enää kuulu kuten ennen, ei myöskään tuulen ujellus, myrskyn tuomat kohinat tai muut äänet. LUX tuo myös näyttävyydellään taloosi ryhtiä, sekä jokapäiväiseen elämääsi lisää luxusta.

Jalo katto - Kymppi-Katto

Hyvännäköinen Jalo LUX

  • Jämäkkä ryhdikäs ulkonäkö, paksumpi materiaali
  • LUX-teräspelti pysyy tasaisena ja kuosissaan
Lue lisää
Lue lisää

Lukkosaumapelleissä on paljon suoraa pintaa pystyharjanteiden välillä. Näyttävässä katossa pinnat pysyvät kuosissaan vuosien vieriessä, vuodenajoista välittämättä, uuden veroisina. Olet varmasti joskus nähnyt, miten lukkosaumakattojen pelti ”loimottelee” valon osuessa peltiin sopivassa kulmassa. Matalalta tuleva valo korostaa pellin pieniä epätasaisuuksia. Tämä voi johtua peltimateriaalin paksuudesta tai väärin tehdystä kiinnityksestä. Tämä normaali pellin ominaisuus ei ole vika, mutta ulkonäköön se hiukan vaikuttaa.

JaloLUX on rakenteensa ansiosta  paksumpi ja jämäkämpi materiaali. Siksi se näyttää ryhdikkäämmältä katolla eikä se ”loimottele” vuosienkaan jälkeen. Asteen verran ryhdikkäämpi ulkonäkö on toinen Jalo LUXIN tunnusmerkki ja antaa talosi olemukselle arvokkuutta.

Jalo-katto, ruskea

Kondenssivapaa Jalo LUX

  • Odotettu ratkaisu myös halleihin yms., joissa kondenssihaittaa
  • Antikondenssihuopakerros alapinnassa estää kondenssihaitat
Lue lisää
Lue lisää

Eristämättömissä katoksissa ja halleissa on usein metallikattojen myötä kondenssivesiongelma. Ilmankosteuden ja lämpötilan päivittäisissä muutoksissa katon sisäpinnasta tippuu kiusallisesti vesipisaroita.

Jalo LUXin rakenne poikkeaa muista lukkoponttimateriaaleista. Pellin alapintaan liitetty  antikondenssihuopa vangitsee kondenssiveden huokosiinsa, ja kun ilman kastepiste on ohitettu, huokoset päästävät veden takaisin ilmaan normaaliksi ilmankosteudeksi. Kondenssiveden pisaroiden tippuminen ja sen aiheuttama muu haitta loppuu tyystin.

Jalo LUX onkin tästä syystä ensimmäinen järkevä valinta myös katoksiin, halleihin, maatalousrakennuksiin ja varastoihin, joissa kondenssiveden tippuminen on kiusallinen vaiva.

Jalo LUX
Jalo - Peltiprofiilin ominaisuudet
Jalo LUX - Peltiprofiilin ominaisuudet

Haluatko tietää lisää Jalo LUXistä?

Pyydä Kymppi-Katon kattomestarilta ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi.
Antamalla lomakkeella yhteystietosi olet myös mukana 10 000 e kattoremontin arvonnassa.

Valikko