Juhlittiin tasavuosia

Kymppi-Katon koko henkilökunta vietti toiminnan 20-vuotista juhlapäivää juuri ennen joulua Naantalissa.
Mukana olivat omat asentajamme, työnjohtajamme, myyjämme ja myynnistä vastaavat, oma asiakashankintatiimimme ja muut Kymppi-Katon ammattilaiset.

Aluksi tehtiin tehdaskierros, jossa nähtiin miten tehokkaasti yhdistyy
peltiseppien käsityötaito ja Jalo-huipputuotteen teollinen valmistus. Jalo- ja Jalo LUX lukkosaumapellithän ovat Kymppi-Katon tunnettuja, mallisuojattuja yksinmyyntituotteita.

Mieliinpainuvan juhlalounaan jälkeen kokoonnuttiin kuuntelemaan Kymppi-Katon historiaa ja tulevaisuudennäkymiä, joista molemmat nostavat sopivasti rintaa kaarelle.

Yhden miehen yrityksestä olemme kasvaneet systemaattisin toimin alan keskeiseksi toimijaksi, joka on tunnettu rehdistä yrittämisestä sekä vireästä tuote- ja palvelukonseptin kehittämisestä.
Tulevaisuutta kuvaa menestyksemme Ruotsissa, tytäryhtiö Tio-Tak valtaa siellä markkinoita, nyt jo 8 miljoonan euron vuosivauhdilla. Suomessa tavoittelemme vuonna 2020 lähes 13 miljoonan euron liikevaihtoa.

”Kaikki on mahdollista, kun on halu ja tahto”, tämä Markku Koistisen lentävä lause toistui päivän puheissa, myös ex-jääkiekkoilija Marko Jantusen mielenkiintoisessa luennossa, jossa hän kertoi seikkaperäisesti miten päästään vaikeuksien kautta voittoon tuolla asenteella. Saimme häneltä hyviä eväitä elämään ja työntekoon.

Juhlassa palkittiin Kymppi-Katolla 20, 15 ja 10 vuotta työskennelleitä henkilöitämme hienoilla mitaleilla. Kymppi-Katto panostaa henkilökuntaansa, kouluttaa, opastaa, kannustaa. Kun työntekijä löytää oikean asenteen työhönsä, hän yleensä viihtyy Kymppi-Katolla pitkään.

Valikko