Lukkoponttirakenteinen
Jalo-teräskatto

Jalo logo    Jalo LUX

Jalo- teräskatto on parasta mitä suomalainen alan teollisuus valmistaa

Jalo on lukkoponttirakenteinen teräskatto. Tämä näyttävä, varma ja kestävä rakenne on perinteisen suosittu suomalaisissa vaativien sääolosuhteitten katoissa.

Jalo on Kymppi-Katon oma mallisuojattu tuotebrandi ja valmistamme Jaloa omassa Naantalin tehtaassamme . Raaka-aine Jaloon tulee tehtaallemme Ruukilta, joka toimii sopimusvalmistajanamme näiltä osin.

Vastaavia lukkoponttirakenteita on muillakin, mutta Kymppi-Katon Jalo on kilpailevia tuotteita kehittyneempi. Jalo-katon vesitiiviyden takaavat pellin korkeampi pontti, taitettu etureuna ja piilokiinnitysmenetelmä, jossa ruuvit jäävät suojaan pellin alle. Ruuvien kiinnityskohtaan ei Jalossa muodostu pientäkään painaumaa, kuten käy monissa muissa vastaavanlaisissa tuotteissa.

Jalon ominaisuudet tekevät Jalo-katosta huoltovapaan pidemmäksi aikaa ja lisäävät katon käyttöikää.

Hiljainen, hyvännäköinen uutuustuotteemme Jalo LUX vaimentaa vieläkin paremmin ääntä. Sateen ropina ja tuulen ujellus vaimenevat. Jalo LUX on jämäkkä ja näyttävän näköinen talon komistus. Näiden ominaisuuksien lisäksi Jalo LUX estää kondenssiveden tippumisen, joka on iso plussa esim autokatoksissa ja halleissa. Lue tarkemmin Jalo LUXista. Tutustu Jalo LUXiin.

Kattomateriaalien valmistus Suomessa, Kymppi-Katon omassa tehtaassa

Harmaa

Harmaa

Vihreä

Vihreä

Punainen

Punainen

Tiilenpunainen

Tiilenpunainen

Musta

Musta

Ruskea

Ruskea

Uutuustuotteemme: hiljainen ja hyvännäköinen Jalo LUX

Jalo Lukkopointtirakenteinen teräskatto - Yksityiskohta
Kymppi-Katon tehdas - Jalo teräskaton valmistus

Kotimainen patentoitu huipputuote

Jalo-teräsprofiili työstetään omalla Naantalin tehtaallamme Suomessa,  sopimusvalmistajamme Ruukin materiaalista, jota se toimittaa yksinomaan Kymppi-Katolle. Patentoimallamme Jalo-teräskatolla on CE-merkintä En 14782. CE-merkintä edellyttää pitkälle vietyä, kontrolloitua laatujärjestelmää. CE-merkintä on tae tuotteen jäljitettävyydestä ja alkuperästä, eli se osoittaa miten ja missä tuote on tosiasiassa tehty. Meidän kanssamme et osta “sikaa säkissä”. Varmista, että hyväksyt vain ne tuotteet, joissa on CE-merkintä.
Kysy lisää alue-edustajaltasi Jalosta ja Jalo Luxista

Suurenna kuvaa klikkaamalla

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Valikko