Juha Miedon
kattoremontti

Legendaarinen mestarihiihtäjä Juha Mieto kertoo talonsa kattoremontista: “- Ennen kuului myrskysäällä katolta rätinä ja präiske ja pelkäsin, kestääkö tuo katto minun aikani. Nyt katoksi vaihdettiin Kymppi-Katon Jalo, ja tulipa niin jämäkkä että koko talo on kuin uusi!”

– Rakensimme talon vuonna  -78 ja katoksi valittiin silloin niin muodikas Varttilevy. Ajan kuluessa siinä alkoi kuitenkin ilmetä yhtä ja toistakin huolta. Niinpä vuonna 2013 päätettiin vaihtaa koko katto, kerralla ja kunnolla. Asennus tehtiin tammikuun pakkasilla.  Talvi on kuulemma hyvä aika kattoremontille, kun ilma on kuivaa.

Juha Miedon katto - ennen remonttia
Juha Miedon katto - remontin jälkeen

– Valitsin katoksi Jalon, joka on samaa sukua kuin entiset klassiset lukkosaumakatot, jotka kestävät isältä pojalle ja pojanpojalle. Jalo on tietysti nykytekniikan myötä entisiä esikuviaan parempi. Jalossa on useita teknisiä oivalluksia, jotka tekevät sen ainutlaatuisen varmaksi. Jalo onkin Kymppi-Katon oma yksinmyyntimalli.

– Asennustyöt tehtiin kauttaaltaan ammattilaisten otteilla ja todella tehokkaasti. Joitakin notkokohtia vähän oikaistiin ennen vesikatteen asentamista Kymppi-Katon ammattilaisten toimesta. Lopputulos oli suora ja jämäkkä katto, joka teki talosta ryhdikkään näköisen. Nyt se on kuin ihan uusi, juuri pakasta vedetty!

– Hattua nostan tälle asennusporukalle ja tätä Jalo-teräskattomallia suosittelen lämpimästi muillekin, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä.

Lisää asiakastarinoita

Mikko Palenius

Isokyrö kattoremontti

Kattoremontti, Espoo

Ammattimiehiä Espoossa

Kattoremontti: Airiston mökki

Airiston vanha mökki heräsi eloon

Kymppi-Katto uusi Pertti Karppisen katon

Pertti Karppinen teki Jalo-katon

Matti Nykänen

Matti Nykäselle Joutsenossa kattoremontti

Valikko