Pertti Karppinen
teki Jalo-katon

Moninkertainen soudun olympiavoittaja Pertti Karppinen uusi hiljattain omakotitalonsa katon. Vanha tiilikatto alkoi jo vuotaa ja aiheuttaa vahinkoa. Niinpä Kymppi-Katto ehdotti, että uusitaan katto nyt heti, vaikka elettiin lumista helmikuuta. Mikäs siinä, jos teiltä homma käy, myhäili Pertti.

– Juu, näin tapahtui. Arvelin, että kattoremontti on aikaa vievä ruljanssi, mutta olinpa totisesti väärässä. Kolmessa päivässä kaikki oli tehty alusta loppuun, ja olisi mennyt ehkä nopeamminkin elleivät jatkuvat lumituiskut olisi hidastaneet työtä

Olympiavoittaja Pertti Karppinen teki kotiinsa talvella Kympin kattoremontin valiten Jalo- teräspeltikatteen.

Kymppi-Katto uusi Pertti Karppisen katon
Kymppi-Katto uusi Pertti Karppisen katon

– En ollut tietoinen, että kattoremontteja voi tehdä näin tehokkaasti ympäri vuoden.

– Kymppi-Katon miehet osasivat hommansa, lumet puhallettiin pois rakenteista ennen niiden kattamista Jalo-teräspellillä. Koko remontti meni kuin sinforniaorkesterin soitto, kaikki tiesivät tehtävänsä. Paloturvallisuusalan koulutuksen saaneena katsoin myös työturvallisuuden kannalta työntekoa, enkä löytänyt huomauttamista. Hyvin työhönsä harjaantunut tiimi, se täytyy sanoa.

– Katoksi haimme konesaumaratkaisua ja tämä Jalo tuntui olevan siinä kehittynein. Se onkin Kymppi-Katon yksinmyyntimalli. Jo se seikka suuntasi valintaamme tämän firman puoleen, mutta lisäksi Kymppi-Katto on paljon esillä ja sillä on hyvä maine. Itse suosittelen heitä sekä tuotteiden että asennuspalvelun osalta lämpimästi kaikille, jotka haluavat huolehtia talonsa katosta.

Lisää asiakastarinoita

Mikko Palenius

Isokyrö kattoremontti

Kattoremontti, Espoo

Ammattimiehiä Espoossa

Kattoremontti: Airiston mökki

Airiston vanha mökki heräsi eloon

Juha Mieto

Juha Miedon kattoremontti

Matti Nykänen

Matti Nykäselle Joutsenossa kattoremontti

Valikko