Suomi 100 vuotta – JUHLAVUOSI Kymppi-Katoilla

Yleinen

Suomi itsenäisenä valtiona täyttää sata vuotta 2017. Sen kunniaksi Kymppi-Katto  myöntää yhdessä tehtaan kanssa JUHLAEDUN kaikille niille jotka remontoivat kotinsa katon, ikkunat, ovet tai ulkoverhouksen juhlavuoden 2017 aikana.

Kodit ovat suomalaista kansallisvarallisuutta jotka tulee pitää kunnossa, sitä tukee valtiovaltakin kotitalousvähennyksellä, jonka määrä on nyt vuonna 2017 entistä suurempi.

Yhtiömme on suomalainen perheyhtiö, joka aloitti yhden miehen yrityksenä ja työllistää nyt jo yli 100 ammattilaista – useimmat heistä ovat meidän kouluttamiamme. Luomme jatkuvasti uusia työpaikkoja.

Arvomme ovat suomalainen vastuullinen työ, yrittäjyys, asiakkaiden parhaaksi toimiminen, työntekijöistämme huolehtiminen, suomalaisten tuotteiden ja osaamisen korostaminen, työmme laadun ja tehokkuuden jatkuva kehittäminen.

Haluamme olla asiakkaille paras vaihtoehto. Asiakkaitteme tyytyväisyys tuo työhömme ilon. Juha Mieto sanoo sen parhaiten: – “Paree se on kerralla ja kunnolla!”

Arvoisat asiakkaamme, kiitokset luottamuksestanne! Sen arvoisia haluamme olla jatkossakin, entistäkin paremmin.

juha-mieto-mestarihiihtaja

Mestarihiihtäjä Juha Mieto on Lahden MM 2017 hiihtojen kunniavieras ja virallinen lähettiläs. – “Parempi kerralla ja kunnolla”, on Juhan tuttu lause Kymppi-katon ja Tiimin messuisäntänä. Juha luottaa tuotteittemme korkean laatuun ja henkilökuntamme ammattitaitoon.

Valikko