Myyjiä Kymppi-Katolle

Tule töihin Kympin tiimiin

Haemme aktiivisia ja tuloshakuisia myyjiä Uudellemaalle, Turkuun ja muualle Etelä-Suomeen

  • Olet myynnin huippuammattilainen tai haluat kehittyä huippumyyjäksi.
  • Haluat työskennellä ihmisten parissa sekä tehdä toimialan parhailla tuotteilla huipputulosta.
  • Olet  tavoitteellinen tiimipelaaja, joka ymmärtää systemaattisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä.
  • Vastaat omalla alueellasi uusasiakashankinnasta ja tuotat arvopohjaista myyntityötä, joka pohjautuu pitkäaikaisiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Tarjoamme vahvan organisaation tuen sekä tarvittavan myynti- ja tuotekoulutuksen. Tarjoamme toimialalla arvostetut tuotteet ja palvelut. Tarjoamme myös menestystä tukevan palkkamallin.

Kymppi-Katto Oy on vuonna 1999 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut kiinteistöjen katto- ja julkisivuremontteihin. Yhden miehen ammattitaidosta alkunsa saanut naantalilaisyritys on kehittynyt vuosien mittaan kasvavaksi osakeyhtiöksi.

Yli 50 omaa, ammattitaitoista osaajaamme palvelevat paikallisverkostona koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueella. Arvostamme luottamuksellisia asiakassuhteita ja kotimaista laatutyötä.

Kymppi-Katto Oy on korkeimman AAA-luottoluokituksen omaavan vakavarainen yhtiö, joka valittiin 2016 Kauppalehden menestyjä- ja kasvuyritykseksi.

Hae työtä näin:

Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus sekä CV, 24.3.2017 mennessä osoitteeseen: markku.koistinen@kymppi-katto.fi

Kirjoita sähköpostin aihekenttään: Kymppi-Katto Rekry / oma nimesi. Perustele hakemuksessa meille, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään.

Työtehtävään liittyvät puhelintiedustelut. Markku Koistinen p. 0400 670 397

Valikko