Kymppi-Katto - Perheyritys

Vastuullinen
Perheyritys

Kymppi-Katto: Kattoremontit ja ikkunaremontit Turku, Lounais-Suomi ja koko Länsi- sekä Etelä-Suomi. "Hyvä kello kauas kuuluu".

Jo 20 vuotta vastuullista yritystoimintaa, kotimaisten ammattilaisten työllistämistä ja alamme laadun sekä osaamisen nostamista. Aluksi alueena Turku ja Lounais-Suomi, kasvaen pian jo valtakunnalliseksi. Sitä on Kymppi-Katto Suomessa – ja nyt  toimimme myös Ruotsissa nimellä Tio-Tak.

Hyvät tuotteet ja reilu laadukas palvelu on se “kauas kuuluva hyvä kello” joka on kasvuvoimamme. Tällä konseptilla olemme pärjänneet ja nyt myös kansainvälistymässä. Kymppi-Katto toimii vastuullisesti ja palkkiona onkin alan kärkiluokkaa oleva asiakastyytyväisyys.

Koulutetut kotimaiset asentajat ja Parhaat kotimaiset katot

Tio-Tak - Tytäryhtiömme Ruotsissa

Tytäryrityksemme Tio-Tak Ab toimii Ruotsissa, missä laadukas palvelukonseptimme on otettu Innokkaasti vastaan.

Kymppi-Katto faktoja

  • kymppikatto-logo-bKymppi-Katto liikevaihto v. 2017 n.10 meur
  • Toimimme Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla
  • Työllistämme n 100 alamme ammattilaista
  • Perustettu 1999 yhden miehen kattoremonttiyrityksenä
  • Kymppi-Katoille on usein myönnetty  Asiakastiedon Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan oikeuttava “Suomen Vahvimmat”- yrityssertifikaatti osoituksena toimimisesta taloudellisesti kestävällä pohjalla. Tähän on yltänyt vain 12 % suomalaisyrityksistä.
  • Oma tehdas: Naantalissa olevassa tuotantolaitoksessa teemme Jalo-ja jalo LUX-lukkoponttiteräsprofiilia  ja muita kattotyössä tarvittavia teräspeltielementteja.
  • Kymppi-Katon pitkään toiminut sisaryritys on tunnettu laadukkaitten ikkunoiden ja ovien toimittajana sekä niiden asennuspalvelun tarjoajina. Nyt tämä tietotaito on saatavissa Kymppi-Katon merkin alla, nimellä Kymppi-Ikkunat.
Markku Koistinen

Markku Koistinen
toimitusjohtaja
Puh. 0400 670 397

Kymppi-Katto Oy
Emännänpolku 3
21100 Naantali

Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Ruukki
Suomen vahvimmat
Suomalaista Palvelua
AAA - korkein luokitus
Kingi ruuvi
Kauppalehden Menestyja yritys
Kauppalehden kasvu yritys
Valikko